Udskiftning af toilet

Har du brug for udskiftning af toilet?

Der kan være mange årsager til udskiftning af toilet, foruden den åbenlyse at det gamle er gået i stykker. Blandt andet er det i dag muligt at få væghængte toiletter, hvilket gør rengøringen betydeligt lettere. Herudover fylder de væghængte toiletter væsentligt mindre end de traditionelle toiletter.

Flere fagligheder samlet et sted

Udskiftning af toilet kan hæve et badeværelses udseende betragteligt. Netop derfor er det en af de opgaver vi hyppigt får ind.
Vi er leveringsdygtige i kvalitets toiletter, og kan hjælpe med både rådgivning, levering og installering af dit nye toilet.
Vi kan hjælpe uanset hvor i processen du er. Det vil sige at vi kan hjælpe med rådgivning af hvilken type toilet du skal have, og at vi også kan hjælpe hvis du allerede har besluttet dig for model og fabrikat.

Vores virksomhed indeholder både en el-, VVS- og kloakafdeling. Dette sikrer dig som kunde en hurtig og effektiv proces i forbindelse med din badeværelsesopgave. Indebærer din opgave mere end blot udskiftning af toilet, har vi kapaciteten i firmaet til at varetage alle facetter af opgaven. På den måde får du det mest effektive forløb med din badeværelses opgave.
Foruden udskiftning af toilet, kan vi også hjælpe med følgende opgaver:
Blødgøringsanlæg
Gas
Varme
VVS service
Samt alt inden for kloak- og el-arbejde

Udskiftning af toilet – kontakt os for et tilbud

Det ligger os på sinde at have en god dialog med vores kunder. Derfor kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven før et tilbud afgives. Har du brug for en total renovering af dit badeværelse, så kan vi også klare det. Hos os er du i yderst kompetente hænder.
Kontakt os for udskiftning af toilet. Vi giver gerne et konkurrencedygtigt tilbud på din opgave. Vi ser frem til en rigtig god dialog.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK