El-entreprise

Vi tager gerne el-entreprisen på dit byggeprojekt

Hos RD VVS, EL & KLOAK har vi kapacitet til at udføre el-entrepriser i alle størrelser.
Vi har alle kompetencer under samme tag. Dette gør os i stand til at varetage dit projekt på bedste vis, både når det gælder rådgivning, kalkulation, installation og efterfølgende service. Vores yderst kompetente elektrikere gennemgår løbende videreuddannelse og certificeringer, hvilket gør dem i stand til at udføre alt fra standard installation til højt specialiserede løsninger.

Bred vifte af specialister

Hos os er dit projekt i trygge hænder, og vi kan hjælpe dig hvad enten du er bygherre eller entreprenør. Står du og mangler en eller flere fagligheder til dit byggeprojekt, er her hjælp at hente. Med adskillige fagligheder under samme tag, kan vi tilbyde en bred vifte af håndværkere, der alle er specialister inden for deres fag. Det gør os til en solid samarbejdspartner både i forhold til nybyggeri og renoveringer.
Foruden kompetente elektrikere, kan vi bidrage til projektet med autoriseret personale inden for både kloak og VVS.

Indhent et tilbud på din el-entreprise

Kontakt os i dag for et tilbud på din el-entreprise, og lad os tage en god dialog om dit projekt. Vi bistår gerne med rådgivning hvis det skulle være aktuelt, lige som vi gerne yder faglig vejledning inden for både el-entreprisen og øvrige dele af projektet.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK