Oversvømmelse af kælder

Få professionel hjælp ved oversvømmelse af kælder

Har man først prøvet at få oversvømmelse i kælderen af kloakvand, ved man at det er meget ubehageligt. Det er ildelugtende og ulækkert, med efterfølgende stort rengøringsarbejde, affugtning og ødelagt inventar. Med en installation af højvandslukke kan kælderoversvømmelser forhindres.

Grundet de skybrud vi stadig oftere oplever, kan de offentlige kloakker ikke følge med, når de store mængder vand skal bortledes. Derfor er det en god ide at sikre sit hus med kælder med et højvandslukke.

Et højvandslukke fungerer ved at en klap lukker af, så udefrakommende kloakvand ikke kan blive presset tilbage op gennem husets forskellige installationer. Der findes mange løsninger og den rette afhænger af, hvordan din kloak er konstrueret, og hvilke installationer der skal beskyttes.

Få hjælp i dag

Hos RD VVS, EL & KLOAK er vi specialister i højvandslukke. Vi er certificeret og hjælper med den rette løsning til dit behov, samt den efterfølgende montering.

Kontakt os i dag for et tilbud på installation af højvandslukke.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK