Virksomheden blev stiftet af Ronnie og Dennis for godt 10 år siden, hvor lysten til at starte sit eget firma drev værket. I dag tæller firmaet 40 kompetente og smilende VVS, EL og kloak folk.

Vi er beliggende i Herlev og herfra dækker vi hele København, Amager og Nordsjælland

Vi ønsker at fremstå som en troværdig samarbejdspartner med stor personlighed og ikke en virksomhed med tomme værdier. Vi ønsker mest af alt at være kendt for den værdi, vi skaber for vores kunder.

Vi ved godt, at vi hverken er de største, de billigste eller dem, der har været længst tid på markedet. Men vi gør én ting, som vores kunder sætter stor pris på. Vi gør vores arbejde ordentligt – første gang.

Vores medarbejderes engagement betyder alt, derfor er vores virksomhed bygget op om en kultur hvor der kort afstand mellem ledelse og medarbejdere. Det er vigtigt at vi alle i firmaet føler et tilhørsforhold til virksomheden og at vi her opbygger noget sammen. Det er vigtigt at vores kunder møder glade og engagerede medarbejdere, derfor har vi stor fokus på arbejdsmiljøet.
Glade medarbejdere giver større arbejdsglæde, mere effektivitet og bedre håndværk.

KVALITET SÅ RD OS!

Lyder navnet RD VVS & EL bekendt? Du har måske set Volkswagens reklame for transportere i fjernsynet eller hørt vores radio-spot i bilen på vej til arbejde?

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK