Udskiftning af faldstammer

Skal du have udskiftet faldstammer?

VVS-installationer er normalt ikke noget, som fylder i hverdagen og i ens tanker. Men når det ikke virker ordentligt, så påvirker det hverdagen utrolig meget. Når faldstammer skal udskiftes, kræver det hjælp fra en VVS-installatør. Her anbefales det altid, at du tager kontakt til en autoriseret VVS-installatør. På den måde er du sikker på, at udskiftningen udføres korrekt og efter gældende lovkrav.

Hos os har vi mange års erfaring inden for branchen, og er autoriserede VVS’ere. Dette er din garanti for veludført og holdbart håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Eksperter i udskiftning af faldstammer

Faldstammer udsættes dagligt for store mængder spildevand og kemikalier fra vores afløb i køkken og bad. En faldstamme i støbejern har en levetid på op til 100 år, men den kan være så medtaget, at en udskiftning er nødvendig. Når du skal have udskiftet faldstammer, bør du samtidig sikre dig, at de nye udstyres med rottesikring, så du undgår ubehagelige oplevelser med skadedyr.

Vi har stor erfaring med udskiftning af eksisterende faldstammer, og kan tilbyde korrekt rådgivning til den bedste løsning i din ejendom. Få udført udskiftning af faldstammer af os og undgå uventede og dyre overraskelser.

Med en udskiftning af faldstammer hos RD VVS, EL & KLOAK får du:

  • Gennemgang af den eksisterende faldstamme
  • Levering og autoriseret montering når det passer dig
  • Udskiftning efter lovkrav
  • Mange års erfaring
  • God pris på opgaven

Lad os tage en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig. Vi lytter altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse finder vi den bedste løsning til den absolut bedste pris.

Få et uforpligtende tilbud

Start dialogen omkring udskiftning af din faldstamme allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi giver gerne et konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK