El-tjek for andelsboligforeninger

Står du foran et salg af din andelslejlighed, kræver mange andelsforeninger at der udarbejdes et el-tjek i forbindelse med salget. Under udarbejdelsen af dette el-tjek, skrives en rapport. En såkaldt elinstallationsrapport.
Med sådan en elinstallationsrapport, har både køber og sælger et optimalt udgangspunkt at forhandle ud fra.

Under et sådant el-tjek gennemtjekkes boligens el-installationer. Her ses på hvorvidt elinstallationerne er udarbejdet efter gældende forskrifter, samt standen af omkringliggende materialer, da dette kan påvirke el-installationen.

Sikkerhed frem for alt

Når vi udfører et el-tjek, er det med formål at afdække el-installationens funktionsdygtighed, både om de virker praktisk, men også sikkerhedsmæssigt.
Desværre oplever vi ofte at mange af de besigtigede installationer bærer præg af selvudført arbejde. Dette kan resultere i ulovlige el-installationer, hvilket i værste tilfælde kan være både livs- og brandfarligt.

Er du kommende husejer, er det dit ansvar at sikre dig, at husets el-installationer er både funktionsdygtige og lovlige, før du overtager boligen. Hvis ikke du sørger for dette, kan du risikere, at skulle stå til ansvar for farlige installationer, du aldrig har haft noget at gøre med, hvilket i mange tilfælde kan blive en dyr affære.

El-tjek er derfor ikke blot en sikkerhedsforanstaltning, det kan også hjælpe dig økonomisk på sigt.

Få lavet et el-tjek af autoriseret elektriker

Det er påkrævet at bruge autoriserede elektrikere til udførelsen af disse el-tjek. Og i mange foreninger er det op til sælgeren selv at finde en elektriker til formålet.
Med adskillige autoriserede elektrikere i virksomheden, har vi mulighed for at rykke ud stort set hvor og hvornår det passer ind i dine planer. Kontakt os via formularen her på hjemmesiden, eller via telefon, for at aftale tid og sted for dit el-tjek.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Autoriseret Tekniq installatør

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK