Rens af tagrender

Professionel rens af tagrender

Det danske vejr kan være barskt og regnfuldt. Det er derfor vigtigt, at holde sine tagrender rene og klar til regnen. Et tag udsættes årligt for omkring 80-100 tons regn og sne. Hvis tagrenden på taget er proppet med skidt, kan vandet ikke løbe ned. Dette kan have fatale konsekvenser for dit hus og dets levetid.

Hos os er dit hus i trygge hænder. Vi har mange års erfaring med effektiv og grundig rens af tagrender. Vælg os til at stå for at rense dine tagrender, så er du garanteret kvalitet ud over det sædvanlige. Vi sørger for at du undgår fugt-, frost- og vandskader i forbindelse med tilstoppede tagrender.

Kvalitet til den rette pris

Vi er af den overbevisning, at det ikke skal koste en formue at få renset sine tagrender. Hos os får du derfor konkurrencedygtige priser og tilbud på rensningen. Vi kommer gerne ud, og kigger på opgaven, inden vi begynder arbejdet. Her lytter vi til dine behov og ønsker. Med vores brede faglighed og store ekspertise, finder vi sammen den optimale løsning til den absolut bedste pris. Vi tror på, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt.

Udover billige priser og god service, sørger vi for at holde kvaliteten i topklasse. Vores arbejde udføres altid af professionelle fagfolk, som har styr på håndværket. Dette er din garanti for veludført rensning af dine tagrender. Med vores mange års erfaring inden for branchen, kan vi løse alle typer og størrelser af opgaver. Vi er mødestabile, pligtopfyldende og effektive. Hertil efterlader vi aldrig en opgave før den er udført 100% korrekt.

Rens af tagrender, få et godt tilbud

Start dialogen omkring rensning af dine tagrender allerede i dag. Det er bedre at være for tidligt ude end for sent ude. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og uforpligtende tilbud.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK