Nyanlæg af kloak

Reparation eller nyanlæg af kloak

Hos RD VVS, EL & Kloak har vi mange års erfaring i kloakarbejde og vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke håndværk.

Vi er autoriseret kloakfirma og specialister i alt fra reparationer af defekte kloakker, til etablering ny kloak ved mindre og større byggerier.

Hos os er kvaliteten i højsædet, det handler om nøjagtighed, både hvad angår, korrekt fald, samlinger og rensemuligheder.  

Vi er professionelle og graver, anlægger kloak med stor faglig stolthed. Det er vigtig kloakken udføres korrekt første gang, det er nemlig ofte meget besværligt at komme til at rette fejl efterfølgende.

Få tilbud på din kloakopgave

Står du med et kommende kloakprojekt eller et akut kloakproblem er RD VVS, El og Kloak din samarbejdspartner. Vi rådgiver og hjælper med at finde den bedste løsning for dit kloakprojekt og vi gør altid vores bedste for at løse din opgave, så du har en funktionel og problemfri kloak mange år frem.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK