Udskiftning af el-tavle

Eksperter i udskiftning af eltavler

Når en eltavle skal udskiftes, er det vigtigt, at være opmærksom på om installationen ændres. Hertil om installationen følger regler og lovkrav.
Pr. 1. juli 2008 blev det et lovkrav, at beskytte nye boliger med et HFI- eller et HPFI-relæ. Derfor anbefaler vi altid, at du får en autoriseret el-installatør til at stå for udskiftningen af din eltavle.

Har du en eltavle af ældre dato, er det en god idé at tjekke om den bør blive udskiftet, da de typisk ikke er tidssvarende. Vi oplever jævnligt, at der på ældre eltavler der er fejl på gruppeafbryderen såvel som fejlstrømsafbryderen, hvilket kan lede til potentielt farlige situationer.

Vi er autoriserede el-installatører, og udfører udskiftning af alle typer eltavler. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og sørger altid for at følge opgaven til dørs. Ved at vælge os til at skifte din eltavle, er du sikker på at undgå fejl og mangler.

Udskiftning af eltavle til en god pris

Som autoriserede el-installatører er vi yderst kvalitetsbevidste i vores udskiftninger af eltavler. Vi er af den overbevisning, at det ikke skal være dyrt at få udskiftet sin eltavle. Derfor finder vi altid den bedste løsning til en flot pris. På den måde får du mulighed for, at bruge dine penge på sjovere ting end udskiftning af din eltavle.

Hos os får du udskiftet din eltavle, så sikkerheden er i top. Samtidigt yder vi gerne den ekstra service, at gennemgå dine el-installationer i resten af boligen. På den måde kan vi sikre at elektriciteten udnyttes optimalt. Hvis dette ikke er tilfældet kan vi optimere den, og du kan spare penge på elregningen.

Kontakt os for et godt tilbud

Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af din eltavle. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig, omkring hvordan vi kan hjælpe dig med optimering af el i din bolig.

Autoriseret Tekniq installatør

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK