Reparation og renovering af gamle og utætte kloakker

Få renoveret eller repareret din kloak

Mange kloakker i Hovedstaden er gamle og nedslidte, ofte har kloakkerne ligget siden huset blev opført og rørene er derfor gamle og har skader.

De gamle rør kan have brud eller forskudte samlinger, der gør kloakken utæt og kan medføre lugtgener, vandskader samt gøre kloakken attraktiv for rotter.

De gamle rør kan også have sat sig og der kan være lunke på rørene, hvilket kan forårsage forstoppelser til gene for brugerne.

Hos RD VVS, El og KLOAK er vi specialister i reparere gamle defekte kloakker. Nogle skader kan laves med en strømpeforing, andre er nødt til at blive gravet op og udskiftet, det kommer an på skadens omfang.

Vi udfører alle former for kloak renovering, hvad enten det kan laves opgravningsfrit med en strømpe eller der bliver nød til at blive gravet op.

Vi er eksperter og har mange års erfaring med kloakrenovering og vi sørger for at din kloak er 100% velfungerende.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK