Nyt badeværelse

Lad dit nye badeværelse afspejle din personlige stil

Badeværelser er et af husets vigtigste rum. Der er her man virkelig kan lade op til hverdagens strabadser, og det rummelige badeværelse er i den grad blevet moderne.
Når det kommer til udseendet af badeværelser, er mulighederne tæt ved uendelige. Dette giver mulighed for at sætte dit eget personlige præg på udseendet. Herunder eksempelvis flisevalg, vægbeklædning, badeværelsesmøbler og meget mere.
Vi kan hjælpe, hvad enten du har brug for en komplet løsning alt inklusiv, eller blot installation af diverse elementer på badeværelset.

Planlægning er nøglen til en god process

God planlægning og forventningsafstemning kan garantere at det endelige resultat er dit drømmebadeværelse.
Når du skal have lavet nyt badeværelse, er der nogle bestemte ting det er en god idé at overveje.
Eksempelvis:
Hvor mange skal bruge badeværelset?
Hvor meget opbevaringsplads har du brug for?
Skal der lægges nyt gulv? -Og i så fald om det skal være med gulvvarme?

Hvis dit nye badeværelse skal være større, kan vi også hjælpe med dette.

Har du brug for råd og sparring i forbindelse med planlægning af nyt badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os.
Mange års erfaring i branchen gør os til en solid samarbejdspartner i forbindelse med etablering af nyt badeværelse, og vi deler gerne ud af vores erfaring.

Få et tilbud på et nyt badeværelse

Vi har gjort det nemt for dig at være kunde hos os. Hos RD VVS, EL & KLOAK har vi samlet alle faglighederne til etablering af nyt badeværelse under et tag. Det betyder i praksis at du får en effektiv process, da det er et enkelt firma der kan klare alle opgaverne i forbindelse med dit nye badeværelse. Såfremt der skulle blive brug for flere fagligheder, koordinerer vi naturligvis dette, så du ikke står alene med opgaven.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse i dag.
Vi ser frem til en god dialog.

Autoriseret Tekniq installatør

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK