Professionel installation af rottespærre

Rotter kan lave stor skade på bygninger og husets installationer, endvidere er de smittebærer for en række sygdomme, det er derfor en god ide at holde rotterne væk.
Der vil altid være rotter i kloakkerne, da rotterne trives godt her. Rotterne er mestre i at finde de svage steder i et kloaksystem, derfra graver de sig ud og laver reder gerne under varme boliger.

I takt med at kommunerne renoverer kloakkerne i vej og det varmere klima, oplever vi flere og flere rotter. Rotterne trænger ind på private matrikler og udnytter de misvedligeholdte kloakrør til at grave sig ind for at finde føde og lave rede pladser.
Det er derfor en god idé at holde rotterne ude at dit kloak system ved hjælp af en rottespærre.

En rottespærre monteres i en brønd og sørger for at rotter ikke kan komme igennem kloakken. Den fungerer ved at 2 lukkede klapper sørger for at rotten ikke kan passere når den kommer udefra, hvorimod spildevand der kommer indefra bygningen let løber igennem.

Hos RD VVS, EL & KLOAK er vi certificeret rottespærremontør. Vi kører faste lave priser på montering og servicering af rottespærre.

Prisen indeholder følgende:

Levering og montering af rottespærre i eksisterende rensebrønd.

Montering af rottespærre til 110mm kloakrør 3.000,00 kr. inkl. moms
Montering af rottespærre til 160mm kloakrør 3.500,00 kr. inkl. moms

Illustration af rottespærre
Autoriseret kloakmester

Vores referencer

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK