Installation af BWT anlæg

Installation af BWT anlæg – en populær løsning

Kært barn har som bekendt mange navne, og hvad enten der er tale om BWT anlæg eller blødgøringsanlæg, menes der oftest det samme: Et anlæg der reducerer mængden af kalk i vandet.
De seneste år er installation af BWT anlæg blevet populært, og vi oplever efterspørgslen fra både private og erhvervskunder.
Hos RD VVS, EL & KLOAK har vi erfaring med mange typer blødgøringsanlæg, og tager gerne ud og giver et godt tilbud på en løsning til dig.

Blødgøringsanlæg, kort fortalt

Helt konkret fjerner et blødgøringsanlæg størstedelen af kalken i vandet der kommer ud af hanen.
Installation af BWT anlæg er det gode valg for dig der vil skåne dine elektriske apparater. Med blødgøringsanlæg reducerer du behovet for afkalkning af diverse elektroniske apparater som eksempelvis elkogere og kaffemaskiner betragteligt.
Rengøring af vådrum som badeværelser bliver betydeligt lettere og mere klimavenligt, idet kalkaflejringer ved hjælp af blødgøringsanlægget bliver reduceret.
Du sparer timevis af rengøringsarbejde, og skåner miljøet når du ikke længere har behov for skrappe rengøringsmidler.
Efter installation af BWT anlæg oplever vores kunder derudover en væsentlig forskel på både hud og tøj, da det ikke længere bliver udsat for samme mængde kalk.

Få et tilbud på installation af BWT anlæg

Lad produktet tale for sig selv, og få installeret BWT anlæg i din ejendom. For en sikkerheds skyld anbefales det at lade professionelle stå for installationen af dit kommende BWT anlæg. På den måde er du sikret at der ikke opstår ubehagelige overraskelser senere hen. Vi giver gerne et tilbud på installationen af et blødgøringsanlæg hos dig, og yder naturligvis professionel rådgivning, så du får den bedst mulige løsning der matcher lige netop dit behov.

Autoriseret Tekniq installatør

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK