El-installatør

Sikre el-installationer

Forkerte udførte el-installationer kan være farlige. I værste tilfælde kan de forårsage brand i din bolig. Derfor er det aldrig en god ide, selv at give sig i kast med el-installationerne i hjemmet. Det anbefales altid, at du får en professionel og autoriseret el-installatør til at klare diverse el-installationer.

Vi har mange års erfaring inden for arbejdet med el-installationer, og går aldrig på kompromis med kvalitet. Hertil anvender vi udelukkende komponenter, værktøjer og materialer i højeste kvalitet. Hos os får du altid besøg af smilende og autoriserede el-installatører.
Med en erfaren el-installatør til at stå for dine el-installationer, undgår du potentielt farlige fejl og mangler.

El-installatør med mange kompetencer

Hos os udfører vi alle typer af el-installationer, lige fra den mindste opgave til større el-entrepriser. Skal du bruge en el-installatør til at ordne det sidste på en ny tilbygning? Måske har du været i gang med en renovering, som lige mangler el-installationerne? Eller måske er det noget helt tredje, som du mangler en autoriseret el-installatør til? Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig. Med vores mange år i branchen kan vi yde yderst kyndig rådgivning og ekspertise.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og sætter en ære i god kundekontakt. Hos er en aftale en aftale. Du undgår dermed ubehagelige overraskelser på regningen. Derudover er vi pligtopfyldende, effektive og mødestabile. Du er ikke bare endnu en ordre i kalenderen, men en prioritet.

Kontakt autoriseret el-installatør

Vil du gerne vide mere, omkring hvordan vi kan hjælpe dig med sikre el-løsninger i dit hjem, virksomhed, forening mm.? Så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi tager en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår alle dine spørgsmål. Hertil kan du få et uforpligtende tilbud, hvis du er interesseret i at få en hjælpende hånd.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK