Olie- og benzinudskillere

Få installeret olie- og benzinudskillere

Har du brug for en olie- og benzinudskiller, er RD din samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med etablering af både olie- og benzinudskillere, samt fedtudskillere.
Olie- og benzinudskiller skal anbringes, hvor der under normal drift, kan forekomme olie eller benzin i afløbsvandet eller oliespild på gulvet.

Olie- og benzin udskiller skal anvendes ved:

  • Værksteder for biler og maskiner
  • Værksteder for undervognsbehandling
  • Større garageanlæg
  • Påfyldningspladser
  • Vaskepladser for biler og maskiner
  • Øvrige steder hvor der kan forekomme olie/benzin i afløbsvandet.

En olieudskiller fungerer ved at olie udskilleren tilbageholder afløbsvandet så de lette og hydrofobe partikler flyder toppen og udskilles fra afløbsvandet.
En olieudskiller består et sandfang, en olieudskiller og en prøveudtagningsbrønd.
RD VVS, El og KLOAK er specialister i etablering af olie- og benzinudskillere, så ved behov for en olie- og benzinudskiller, kontakt RD VVS, EL & KLOAK og få en snak om hvordan vi kan løse opgaven.

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK