Boligforening

Vi hjælper boligforeninger med VVS, EL og Kloak

Søger du en autoriseret og professionel samarbejdspartner indenfor alle disse tre grene af håndværk til din boligforening? 

Hos RD VVS, EL & Kloak finder du alle tre faggrupper samlet ét sted. Derved sparer du både tiden og besværet ved at finde og koordinere flere forskellige firmaer, til din boligforenings vedligehold.

Ved at samle EL, VVS og Kloak i én virksomhed, gør vi det super nemt for boligforeninger at minimere den administrative byrde, som det at håndtere flere håndværkerfirmaer, kan være. Om det gælder en omfattende renovering eller blot et mindre projekt, så står vi klar til at hjælpe – hos os findes der nemlig hverken for små- eller store opgaver.

Fra vores base i Herlev dækker vi hele Nordsjælland samt København og Amager, og vores erfarne og kompetente mandskab rykker hurtigt ud til din forening efter behov. Vores håndværk er vores stolthed, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Autoriserede installatører med fokus på værdierne

Hos os bestræber vi os på at have det mest veluddannede team indenfor VVS, EL og kloak. Derfor gør vi en dyd ud af fortsat at dygtiggøre os inden for vores faggrupper så du altid er sikret en medarbejder med opdaterede kompetencer og ekspertise.

Derfor er vi det rette match til din forening:

  • Over 10 års erfaring fra branchen
  • Mulighed for service døgnet rundt
  • Én samlet løsning til VVS, EL- og kloakarbejde

Du vil som kunde hos os altid blive mødt af en smilende og imødekommende håndværker, som først kører igen når du er tilfreds og opgaven er udført efter vores høje faglige standard.

Landsdækkende garanti på vores arbejde

Som medlem af TEKNIQ får du som kunde en betryggende sikkerhed for at det arbejde vi udfører er i orden. Du er dermed også dækket af TEKNIQs garantiordning, som er en ekstra sikkerhed mod tab for dig, i tilfælde af konflikt.

Indhent et godt tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at bestille et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 44 53 80 24 eller sende en mail til post@rdvvs.dk. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen på vores side. Vi ser frem til at høre fra dig.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo

© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK