Strømpeforing af kloak

Strømpeforing af kloak

Strømpeforing er en effektiv måde at reparere defekte og slidte kloakker. Ved strømpeforing behøver man ikke grave op og derved er generne i forbindelse med renoveringsarbejdet så små som muligt.

Strømpeforing af kloak udføres ved at der indsættes en strømpe i det defekte kloakrør som derefter pustes op og hærdes. Derved bliver kloakrøret som nyt i og med at der nu ligger et nyt stærkt rør inden i det eksisterende.

Strømpeforing kan etableres i hele ledningsstræk ad gangen hvor efterfølgende div. stik på ledningen bliver genåbnet.

Partliner

Foring af kloak kan også udføres som en punktreparation på den enkelte skade. En Partline udføres ved at en mindre strømpe monteres der hvor den konkrete skade er og derved er det kun den defekte del af kloakrøret der bliver repareret hvilket er billigere end at få foret hele kloakrøret.

Hos RD udfører vi opgravningsfri kloak, vi strømpeforer og punktrenoverer kloakker med stor erfaring. Kontakt os og få en snak om løsningsmuligheder og pris.

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Katrine MyssenCOPI Group