Køkkenrenovering

Vores EL-installatører har stor erfaring med køkkenrenoveringer.
Skal du have udskiftet dit køkken og har i den forbindelse behov for nye installationer, er vi den rette samarbejdspartner.

Vi afmonterer og leverer dine nye elinstallationer. Vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder med en glidende arbejdsgang når køkkenet skal skiftes. Vi er vant til at arbejde med øvrige håndværkere og sørger altid for at vores arbejde holder tidsplan og installationerne er udført korrekt første gang.

Skal du have udskiftet dit køkken og har brug professionel hjælp til el-arbejdet i den forbindelse, så kontakt os og få vejledning og et uforpligtende tilbud

Autoriseret Tekniq installatør

Vores referencer

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK