Fedtudskiller

Få installeret fedtudskiller

Har du brug for en fedtudskiller, er RD din samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med etablering af både fedtudskillere og olie- og benzinudskillere.
En fedtudskiller skal anbringes, hvor der under normal drift, kan forekomme fedt i afløbsvandet eller fedt spild på gulvet.

Fedtudskillere skal anvendes ved:

  • Erhvervsmæssige køkkener, restauranter, cateringfirmaer, hoteller og kantiner
  • Grillbarer, fastfoodsalgssteder og pizzeriaer
  • Bagerier og konditorier
  • Slagterier, fiskeindustri og mejerier
  • Steder hvor der forekommer fedt i afløbsvandet

En fedtudskiller består af et slamfang, en fedtudskiller og en prøveudtagningsbrønd.
Fedtudskilleren skal anbringes så tæt på afløbsstederne som muligt, det er dog bedst at fedtudskilleren monteres uden for bygninger.

RD VVS, El og KLOAK er specialister i etablering af fedtudskillere og har hjulpet mange erhvervskøkkener med at få den rigtige løsning.
Vi kan sørge for alt både dimensionering og montering af fedtudskiller, etablering og tilslutning af nye afløb, eller ændring indvendigt af eksisterende afløb.
Har du brug for hjælp med byggeansøgning og tegning til kommunen kan vi også være behjælpelig med dette.

KONTAKT OS for et uforpligtende og gratis tilbud.

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK