TV-inspektion og fejlfinding

Kloak TV

Hvis du har problemer med kloakken og du har mistanke om en fejl, er TV-inspektion en god måde at få lokaliseret problemet.
Med et kloak tv kan vi filme din kloak og finde frem til den årsag der forvolder din kloak problemer, hvad enten det er rotter, rørbrud, rødder eller forskudte samlinger.

Hos RD VVS, EL & KLOAK udfører vi TV-inspektion af kloakker. Med nyeste tv udstyr filmer vi din kloak og udarbejder en rapport der efterfølgende kan bruges til at få prissat evt. reparations arbejde.

Vores kamera er med drejbart kamerahovede hvilket gør vi kan komme op i stikledninger og filme 360⁰ synsvinkel og derved med stor nøjagtighed kan finde fejlene.
Efter endt filmning modtager du en tv rapport der viser rørenes tilstand. Skaderne bliver klassificeret efter en 1 – 4 skala, hvor skader med klasse 3 og 4 er de skader hvor der er behov for reparation.

Hvis muligt henter vi en afløbs tegning af dit hus på weblager og sammen med den udarbejdede TV-rapport er det nemt at få overblik over skadernes placering og omfang.

Time pris for TV-inspektion Kr. 1.000,00 inkl. moms

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Katrine MyssenCOPI Group