Elektriker i København

Din lokale elektriker i København

Har du brug for en stabil elektriker i København, er du kommet til det rette sted. Vores elektrikere kører både i og omkring København, hvorfor vi kan være hos dig inden for kort tid. Som din elektriker i København, kan vi hjælpe med alt fra små til helt store opgaver.

Vi hjælper både private, erhverv, foreninger og institutioner med forefaldende elarbejde, samt de helt store el-entrepriser. Vores hold af autoriserede elektrikere står klar til at hjælpe dig med din el-opgave, uanset hvilken form den måtte have.

Vi kan blandt andet hjælpe med:
El-entreprise
El-tjek
Fejlfinding og reparation
Udskiftning af eltavle
Køkkenrenovering

Står din opgave ikke på listen ovenover, kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel.

Vi har gjort det nemt for dig som kunde

Hos RD VVS, EL & KLOAK har vi en bred vifte af fagligheder, hvilket kommer dig som kunde til gode. Står du med en opgave med brug for flere håndværkerfag foruden en elektriker, har vi samlet faglighederne under samme tag, hvilket letter processen for dig som kunde. Hos os kan du nøjes med blot at være i dialog med et enkelt firma, uanset hvor stor din opgave måtte være.

Kontakt os for et tilbud på din elektriker opgave

Vi går op i at yde en god kundeservice. Derfor tager vi os tid til dig når du kontakter os. Vi rådgiver dig på baggrund af den seneste viden inden for elektriker faget. Det gør dig i stand til at træffe en oplyst beslutning vedrørende din elektriker opgave, og sikrer at du får en løsning der er så tidssvarende og smart som overhovedet muligt.
Kontakt os for et tilbud på din opgave, og professionel rådgivning.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Autoriseret kloakmester

Vores referencer

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

Copi Group logo
© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK