Badeværelser

Skal du have nyt badeværelse eller renoveret det eksisterende, så lad os håndtere del eller helentreprisen.

Vi har mange års erfaring i etablering af badeværelser og vi har en stor viden indenfor materialer, indretning og installationer. Vi giver en grundig rådgivning og hjælper dig med at komme godt igennem hele processen.

Vi holder os konstant opdateret på de nyeste produkter og vi hjælper dig med at finde de helt rette komponenter til dit nye badeværelse. Vi sætter en ære i at skabe de flotteste badeværelser, og vores kvalitetsbevidste medarbejdere sørger for at dit nye badeværelse bliver af højeste kvalitet både hvad angår finesser, funktionalitet og udseende.

Kontakt os og få en snak om dit badeværelsesprojekt og få de bedste råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud.

Autoriseret Tekniq installatør

Vores referencer

 

Som projektleder & arkitekt for COPI Group, har jeg med stor glæde arbejdet sammen med RD. Vi har sammen arbejdet på flere projekter, både renoveringer, konverteringer og nybyg. RD er kombinationen af tillid, pris og fleksibilitet, meget professionelle og løsningsorienterede, altid imødekommende fra første byggemøde til handover og opfølgning. De er uden tvivl en af vores første valg af entreprenør, i en til tider meget hektisk branche.

© Copyright - RD VVS, EL OG KLOAK