TV-inspektion og fejlfinding

Ring til os

TV-inspektion

Hvis du har problemer med kloakken og du har mistanke om en fejl, er TV-inspektion en god måde at få lokaliseret problemet.

Med et kloak tv kan filme din kloak og finde frem til den årsag der forvolder din kloak problemer, hvad enten det er rotter, rørbrud, rødder eller forskudte samlinger.

 

Hos RD VVS, EL & KLOAK udfører vi TV-inspektion af kloakker. Med nyeste tv udstyr filmer vi din kloak og udarbejder en rapport der efterfølgende kan bruges til at få prissat evt. reparations arbejde.

 

Vores kamera er med drejbart kamerahoveder hvilket gør vi kan komme op i stikledninger og filme 360⁰ synsvinkel og derved med stor nøjagtighed kan finde fejlene.

Efter endt filmning modtager du en tv rapport der viser rørenes tilstand. Skaderne bliver klassefiseret efter en 1 – 4 skala, hvor skader med klasse 3 og 4 er de skader hvor der er behov for reparation.

 

Hvis muligt henter vi en afløbs tegning af dit hus på weblager og sammen med den udarbejdede TV-rapport er det nemt at få overblik over skadernes placering og omfang.

 

Time pris for TV-inspektion Kr. 1.000,00 inkl. moms

 

KONTAKT OS for et uforpligtende og gratis tilbud.

Telefon: +45 4453 8024

​Firmainformationer

 

RD VVS, EL & KLOAK

Marielundvej 46E St.

2730 Herlev

 

CVR: 31636043

Tel: +45 4453 8024

Copyright © All Rights Reserved